Longen trainen – Train je longen met de Airofit | Longtraining.nl

Longen trainen methode


Dé longen trainen methode van dit moment is de ademhalingstrainer van Airofit in de modellen de Airofit Active en Airofit Pro. Het is ’s werelds eerste slimme longen trainer met inzicht via een app. Door middel van de juiste begeleiding en diverse weerstanden is deze methode van longen trainen geschikt voor topatleten en recreatieve sporters, maar ook bij het verminderen van Astma/COPD klachten of bij revalideren na een COVID infectie.


Trainen longen met realtime inzicht


Het trainen van je longen met realtime inzicht via je smartphone, wat je live feedback en begeleiding geeft. Je kunt de voortgang van het trainen van je longen realtime bijhouden. De mobiele app heeft verschillende trainingsprogramma’s en oefeningen voor het trainen van je longen, zoals het vergroten van de longinhoud en verbeteren van de longcapaciteit.

Longinhoud en longcapaciteit verbeteren


Door je longspieren te trainen met verschillende weerstanden kun je je longinhoud verhogen en je longcapaciteit verbeteren. Het is de ultieme methode van dit moment om je longen te trainen en je sportprestaties te verhogen


 

Longen trainen met de Airofit

Longen trainen met de Airofit gaat via de volgende methode
pf-f23b75ef–Lungs-1

Meet je longfunctie

Airofit begint met het meten van je longcapaciteit en ademkracht om alle trainingen specifiek op jou te kunnen afstellen.
pf-903cd750–Capacity

Versterk je longspieren

Net als andere spiertraining voegt Airofit weerstand toe aan je ademhalingspieren om de efficiëntie en het uithoudingsvermogen te verbeteren.
pf-612e44c2–Artboard-26

Train met vertrouwen

De app is ontworpen door ademhaling experts en geeft je begeleiding om ervoor te zorgen dat alle oefeningen correct worden uitgevoerd.
pf-03e5df1d–Breath-2

Verbeter je ademhaling

Net als andere spiergroepen reageren je ademhalingsspieren op de training door sneller, sterker en efficiënter te worden.

Longen training met Airofit en Airofit Pro


Of je nu kiest voor de Airofit Active of de Airofit Pro, je zult merken dat je longen trainen een aantal belangrijke voordelen heeft;

- Lagere hartslag
- Meer energie
- Betere (sport)prestaties
- Beter slapen

Je gebruikt de Airofit om je longen te trainen slechts 5 tot 10 minuten per dag, verdeeld over 2 momenten. Je kunt dit tijdens andere oefeningen doen, maar ook vanuit de bank, stoel of zelfs je longen trainen tijdens reistijd in de trein of met ander openbaar vervoer.