Ademtrainer – dé Airofit ademhalingstrainer | Longtraining.nl

Longen trainen methode


De Ademtrainer van Airofit is verkrijgbaar in de modellen Active en Pro. Met deze ademhalingstrainers kun je eenvoudig je ademhaling trainen. Met de juiste begeleiding en ademhaling oefeningen en realtime inzicht op je smartphone, maak je de juiste start in het trainen van de ademhaling. Niet alleen heeft het trainen van je ademhaling een positief effect op je longinhoud en longcapaciteit, ook zul je merken dat je ademhalingsspieren worden versterkt en daardoor efficiënter worden.


Adem trainen methode


Ademhalingstraining wordt doorgaans over het hoofd gezien binnen sport en welzijn. Ademtraining is niet nieuw. Vormen van ademhalingstraining zijn al duizenden jaren terug te voeren. Deze kennis heeft Airofit gebruikt en voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk gemaakt in de Airofit ademtrainer.

 

Voordelen van een ademtrainer

pf-f23b75ef–Lungs-1

Raak nooit buiten adem

Versterk je ademhalingsspieren zodat je niet zo snel buiten adem raakt bij dagelijkse activiteiten zoals traplopen.
pf-0f612e44–Bolt

Geef je energieniveau een boost

Airofit vergroot de longcapaciteit om lucht tegelijk in te ademen, je ademsnelheid te verlagen en energie te besparen.
pf-612e44c2–Artboard-26

Verbeter je veerkracht

Airofit is een effectieve manier om de luchtwegen en het immuunsysteem te versterken voor een betere algehele gezondheid
pf-2e44c272–Couch

Train vanaf de bank

Airofit wordt los van lichamelijk activiteit gebruikt. Je kunt gemakkelijk trainen waar en wanneer je maar wilt.

Adem trainen met Airofit en Airofit Pro


Of je nu kiest voor de Airofit Active of de Airofit Pro, je zult merken dat je adem trainen nog een aantal belangrijke voordelen heeft;

- Lagere hartslag
- Meer energie
- Betere (sport)prestaties
- Beter slapen

Je gebruikt de Airofit om je ademhaling te trainen slechts 5 tot 10 minuten per dag, verdeeld over 2 momenten. Je kunt dit tijdens andere oefeningen doen, maar ook vanuit de bank, stoel of zelfs je adem trainen tijdens reistijd in de trein of met ander openbaar vervoer.