Retourneren en bedenktijd | Airofit Longtrainer - Official Dealer webshop

Retourneren en bedenktijd

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je aankoopt. Als koper heeft u het recht om –zonder opgave van redenen- de koop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het geleverde product te ontbinden.

Gezien het persoonlijke gebruik van Airofit producten kunnen wij deze, om hygiënische  redenen, alleen terugnemen indien de verpakking intact en verzegeld is gebleven. Gebruikte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Zie onze Algemene Voorwaarden voor meer gedetailleerde informatie.

Voor het retourneren van gekochte artikelen kunt u gebruikmaken van het retourformulier, deze kunt u opvragen via info@longtraining,nl onder vermelding van bestelnummer. In geval van een herroeping dient u de artikelen binnen 14 dagen na aankoop deze melding te retourneren. Het aankoopbedrag van geretourneerde artikelen, inclusief oorspronkelijke verzendkosten, wordt uiterlijk binnen 14 dagen aan u teruggestort mits de artikelen door ons ontvangen zijn of dat een verzendbewijs is overlegd. Kosten van het retour zenden zijn voor rekening uw rekening.