COVID klachten verminderen met oefeningen en longtraining | Longtraining.nl

Met realtime inzicht je klachten verminderen


Door realtime inzicht in een app én de juiste oefeningen / begeleiding kun je met de ademtrainer van Airofit in 5 tot 10 minuten per dag werken aan het herstel na COVID.


Niet alleen geschikt voor COVID revalidatie


De Airofit vermindert niet alleen klachten bij COVID of na infectie met het Coronavirus, het is ook geschikt om klachten te verminderen bij Astma/COPD. Het is bewezen effectief in het verbeteren van je sportprestaties. Het is geschikt voor iedereen, van de fanatieke sportatleet tot aan de normale mens en voor jong (wij adviseren vanaf 12 jaar) en oud!


“Na 8 dagen training bij Airofit heb ik vier van mijn persoonlijke records weten te verbreken. Ook al ben ik astmapatiënt, ik zou de intensieve training zonder mijn medicijnen kunnen doorstaan.”

RASMUS STEENBERG
Swimmer,Nordic Youth Champion

“Na drie maanden intensieve training met de Airofit longtrainer ben ik in staat geweest het Deense kampioenschap voor teams te winnen. Het beste deel - ik heb mijn astmamedicijn niet eens gebruikt."

MAGNUS ANDERSEN
Swimmer, Danish Champion for teams

parallax background

Gebruik Airofit 5 tot 10 minuten per dag!


Training met Airofit is naast comfortabel ook enorm effectief! Slechts 5 tot 10 minuten per dag is voldoende om binnen enkele weken merkbare vooruitgang te zien.

Ook je klachten verminderen na COVID?


Of je nu kiest voor de Airofit Active of de Airofit Pro, je zult merken dat je adem trainen een aantal belangrijke voordelen heeft;

- Lagere hartslag
- Meer energie
- Betere (sport)prestaties
- Beter slapen

Je gebruikt de Airofit om je longen te trainen slechts 5 tot 10 minuten per dag, verdeeld over 2 momenten. Je kunt dit tijdens andere oefeningen doen, maar ook vanuit de bank, stoel of zelfs je longen trainen tijdens reistijd in de trein of met ander openbaar vervoer.